Jste zde

Domů

Malý Roklan (1399 m, D, 3. NV pohoří) - pohled směrem na JV k Velkému Roklanu. V levé části je na horizontu vidět vzdálený Boubín, foto aarak
Šumava: Malý Roklan (1399 m), pohled směrem
na JV k Velkému Roklanu. V levé části
je na horizontu vidět vzdálený Boubín, foto aarak

Stanovisko vedení KČT k návrhu úpravy Zákona o ochraně přírody a krajiny

Klub českých turistů ve fázi projednávání oficiálně podpořil senátní návrh úpravy zákona o ochraně přírody a krajiny. Nyní publikujeme Stanovisko prezidenta republiky (jeho veto) k novele tohoto zákona.

Pokud chcete senátní návrh, resp. stanovisko prezidenta podpořit, sdělte to poslancům nebo alespoň některým z nich. Kontaktní informace a e-mailové adresy poslanců naleznete na webu Poslanecké sněmovny.

Vedení KČT

Přílohy

Obrázek uživatele admin

Partneři a sponzoři Klubu českých turistů

Generální partner

Lesy České republiky a.s.

HAMÉ Turistické známky BoCo Mikov Sphere Card Fotolab

Hlavní partneři

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví - Pečujeme o Vás každou vteřinu České dráhy a.s. Author - evropská značka jízdních kol Česká spořitelna a.s.

Partnerské spolky

Asociace A-TOM KST - Klub slovenských turistů Maďarský turistický svaz - Magyar Természetjárö Szovetség PTTK - Klub polských turistů - Polskie towarzysto turystyczno-krajoznawcze Český olympijský výbor Alpenverein.cz, Alpský klub Praha-Innsbruck 608 Oesterreichischer Touristenklub Fichtelgebirgsverein e.V. Česká asociace Sport pro všechny
          Folklorní sdružení České republiky Česká obec sokolská Junák - český skaut, z.s. ERA-EWV-FERP - Evropská asociace turistických klubů

Partnerské instituce, organizace a firmy